Tiistai-iltoihin kuuluu juoksutreenit Myllypuron Liikuntamyllyssä. Muina tiistaina olen samalla reissulla käynyt Jepin kanssa Ojangossa pikkuisen treenailemassa, mutta nyt jäi Jep kotiin, hangessa saa kahlata kotonakin. Sen sijaan mukaan pääsi Papu, vähän reissuelämää sillekin.

Jepin kanssa agilitaaminen on käynyt hyvästä alkulämmittelystä, hiki tulee pintaan kun pinkoo sen mukana palkkaamassa.

Vielä kello 19.23 näytti heikolta ja luulin jo että olen ainoa HSKH:lainen joka jaksaa lähteä myllyilemään, mutta kahdeksan meitä sitten kaiken kaikkiaan tuli ja vedettiin läpi marraskuun perussetti. Viisi kierrosta lämmittelyhölkkää, alkuvenyttelyt, sitten kolme (vai neljä?) kertaa puolen kierroksen spurtti n. 70 % teholla. Nyt taisi kyllä mennä melkein täysiä kun oli niin kovia kirittäjiä... Sitten viivajuoksut kuusi kertaa x 2, hitsi että panee puuskuttamaan!

Suoralla ensin 4 x kylkijuoksu, 4 x takaperinjuoksu, 4 x loikat, 4 x viivahyppelyt, 4 x yhdenjalanhypyt. Penikat kipeytyi taas niin älyttömästi että yhdellä jalalla hyppely piti jättää yhteen kertaan.

Loppuun lihaskuntoa: allit, vatsat, selät, punnerrukset x 3. Jeee, olen oppinut punnertamaan - ainakin melkein :D

Illan paras osuus, venyttelyt. Pilvi näytti mulle uuden venytyksen joka auttaa penikoihin, toivottavasti helpottaisi etteivät niin kipeytyisi. Kotia kohden klo 21.05.

Mieli teki jättää illan treeni väliin, mutta onneksi en jättänyt, oli taas tosi hauskaa! Ihana että on muitakin jotka jaksavat käydä joka viikko kohottamassa juoksukuntoaan. Ensi kerralla onkin sitten taas Minna vetämässä, saa nähdä mitä hän on meille joulukuuksi kehitellyt.

Ai niin, Roope ja Jep eivät enää tyydy peuhaamaan noin maltillisesti kuin video paljastaa... Meno alkaa olla jo tosi hulvatonta, Otto on kovin närkästynyt kun kakarat vaan riekkuvat.