Aloitetaan tuoreimmasta päästä, eli perjantaista ja agitreeneistä Ojangossa. Jäi ihan älyttömän hyvä mieli! Kymmentä vaille kuusi Ojanko oli typötyhjä ja Jep hyvässä vireessä. Pitkästä aikaa otettiin putkea, ja Jep haki sinne hienosti myös pimeästä kulmasta, keskittyi ja nappasi aina lelun mukaansa ja tuli leikkimään sillä mun kanssa. Muutaman kerran otettiin lelupalkalla myös hypyn kiertoa.

Kuudelta tuli Johanna-kouluttaja sekä pitkästä aikaa nähtiin Dali-valkkari ja Heini. Ja huolimatta treenikaverista, Jep keskittyi aivan loistavasti! Rengas meni hienosti, Jep ei kertaakaan yrittänyt ohi. Sitten hyppyä suoraan ja kulmista siten että oli itse koiran takana ja lähetti. Jep juoksi hienosti namikupille.

Kaikkein tyytyväisin olen kujakeppeihin. Tällä kertaa otettiin ne narupallo-palkalla, yleensä on otettu namikipolla. Johanna piti Jepiä kiinni niin että itse pääsin keppien puoleen väliin, ja hienosti meni, myös kulmista. Sitten vauhdin kanssa suoraan ja kulmista. Saatiin harjoitus päätettyä aivan loistavaan suoritukseen, Jep haki kujaan kaukaa. Täytyy muistaa ottaa sivuetäisyyttä vielä enemmän, kun Jep kerran sen jo noin hyvin osaa.

Sitten vielä kontaktille istumaan, ja siihenhän Jep hakeutui oikeaan paikkaan. Alkaa hoksata. Tämän enempää ei enää tehtykään, kun viereiselle kentälle tuli ryhmä treenaamaan, ja Jepsun huomio kiinnittyi sinne. Välillä kuitenkin testailin kutsumalla Jepiä luokse, ja malttoi se lopettaa kavereiden kyttäämisen. Ehkä tästä joskus vielä tulee jotain...

Torstaina vuodatin hikeä mutta en sentään verta enkä kyyneleitä kun yritin saada kaikki neljä samaan kuvaan. Roopesta on löytynyt kummallisia taitoja - se osasi mm. ravistaa kun lenkin jälkeen pyysi - mutta paikalla odottaminen oli selvästi liikaa pyydetty. Muut kolme napottivat kauniisti sohvalla, Jep tosin mitä kummallisimmissa asennoissa, mutta pysyi sekin. Jonkunlaisen kuvan sentään sain napattua :)

Keskiviikkona käytiin lenkillä Pitkäkosken koirapuistolla ja Jep kiskoi sinne jo kaukaa. Ei se malttanut kenenkään kanssa oikein leikkiä kun touhu meni pelkäksi mielistelyksi. Täytyypä muistaa treenailla Jepsun kanssa myös silloin kun pikkupojat ovat mukana, koska nyt Jep ei malttanut lainkaan keskittyä.

Tiistaina ennen juoksutreenejä piipahdettiin Ojangossa. Vauvaesteitten viereisellä kentällä treenasi trerrierien ryhmä, ja ensimmäinen ajatus oli, että ei tästä mitään tule... No ei siitä kauheasti mitään tullutkaan, mutta sain kuitenkin pidettyä edes osan Jepsun huomiosta minussa, vaikka vieressä liidettiin. Tokoilu onnistui ja alakontaktit vetivät puoleensa, muita esteitä ei edes yritetty noin pahassa häiriössä.

Juoksutreenit olivat tavalliseen tapaansa rankat mutta ah niin mukavat :) Lopuksi tehtiin lihaskuntoliikkeiden sijaan pilatesta. Tein liikkeet varmaan jotenkin väärin, koska ei tuntunut oikein missään muualla paitsi jälleen reisissä.

Maanantaina käytiin Purinan luona tokoilemassa Emmin, Tiian & Shantin kanssa. Jep jaksoi keskittyä nyt yli tunnin! Maahanmenossa on tapahtunut edistystä ja lelupalkalla se meni oikein sukkelasti. Narupallo on Jepsun suosikki.

Olisikohan siinä ollut kaikki...