Meidän blogi on ollut pitkään hiljaa, huhtikuu oli kamala. Nyt toukokuussa jo helpottaa, ehtii hiukan useamman illan ikävystyä kotona :)

Tänään on pitkästä aikaa Jepsun agiryhmän treenit. Taitaa olla melkein kuukausi siitä kun viimeksi treenattiin häiriön alaisena. Hirvittää... Yksin on käyty treenailemassa Ojangossa aikaisin aamulla tai myöhään illalla, aivan ihanaa :) Pystytään tekemään pieniä radanpätkiä putkilla ja hypyillä (rimat edelleen alhaalla) ja Jep lukee ohjausta hyvin ja kääntyy niin paljon näppärämmin kuin Otto. Ja Jep osaa odottaa lähdössä :D Putket ei vielä ime Jepiä niin kuin tahtoisin, se vaatii paljon treeniä lisää.

Viime viikolla uskaltauduin ensimmäistä kertaa juoksemaan Jepin kanssa ja tällä viikolla uudestaan. Katastrofin sijaan niistä tulikin elämäni helpoimmat juoksulenkit. Vauhtia jaksaa pitää yllä kun koira tekee kaiken työn. Otto juoksee tietysti mukana.

Oton kanssa on osallistuttu tehoryhmän treeneihin. Kouluttajina on olleet Nina Manner, Janne Pukkila ja Niina-Liina Linna. Kaikkien koulutuksesta on saanut irti hyviä juttuja, harmi ettei ole ehtinyt kirjata mitään ylös.

Ja sitten puutarhablogiosuuteen... Mitä lähempänä kesä on, sitä täydemmäksi tulee parveke :) Daalioita on tänä kesänä melkein kymmenessä isossa ruukussa kun töissä ruinasin meidän kukkasipuliagentilta mukulanäytteitä. Orvokkeja puskee nyt joka rakosesta, ne kun kestävät kylmää. Millään ei malttaisi odottaa sitä että pääsee istuttamaan myös niitä paleltuvia lajeja, suunnitelmat alkaa jo selkiintyä. Kesäää, tule jo!