Sunnuntaina kisailtiin Helsingin Seudun Kennelpiirin mestaruuksista Purinalla. Viime vuonna yllettiin vastaavissa skaboissa pronssille, mutta tällä kertaa ei saatu aikaiseksi nollan nollaa.

Helpohko agirata ihan ok puomin alastuloa lukuunottamatta, jopa keinu just ja just hyväksyttävän rajoissa. Hyppyradalla puoleen väliin asti sujuvasti, sitten alkoi koiran vauhti hyytyä ja tulokseksi muutama sekunti yliaikaa. Ihanneaika oli tiukka. Loppusijoitus piirinmestaruuksissa oli 14. tuloksella 7,34.

Yksilökisojen välissä juostiin joukkuerata, jossa keinu oli heti radan alussa, eli Otto ei malttanut odottaa yhtään vaan hirmuinen lentokeinu. Puomin alastulo sentään äärettömän hieno, Otto juoksi koko kontaktin. Radalla oli pari kohtaa jossa putkeen olisi pitänyt lähettää kaukaa jotta olisi ehtinyt ohjaamaan puomin toiselle puolelle sujuvasti. Enhän minä muistanut ottaa omia linjoja niin että olisin saanut Ottoa lähetettyä vaan hirmu kiire tuli puomin toiselle puolelle ja ohjaus töksähteli. HSKH:n minijoukkueen sijoitus oli 5. tuloksella 10.