Otto on kyllä aikamoinen! Kun MM-karsintojen osallistumisvaatimukset julkistettiin, olin valmis tyytymään katsojan rooliin. Mutta mitäs vielä! Otto on ylittänyt kaikki odotukseni ja eilen saavutettiin jo kolmas nollavoitto tänä nollienkeräilykautena. Aika hurjaa! Nyt on nollat koossa sekä ässämmiin että ämmäm-karsintoihin. Tämmöiset sunnuntaikisaajat vissiin oli tarkoitus sillä voittonollasäännöllä karsia aikaa viemästä, mutta toivottavasti ollaan heinäkuussa mukana kisaamassa täysillä.

Eilen tosiaan oli Purinalla ihan mukavankokoiset kisat, 40 mini kolmosta, ja päivän ekalla vähän hankalammalla radalla nollia tuli vain muutama ja Oton nolla riitti kuin riittikin voittoon. Kisaamassa oli niin paljon kovia nimiä, etten jaksanut jäädä odottelemaan tuloksia vaan lähdettiin Oton kanssa ennen seuraavaa kisaa kotona käymään. Palkintojenjako jäi väliin, ja kyllä nyt harmittaa kun jäi ikuistamatta ja kokematta HSKH:laisten kolmoisvoitto. Tehisläisiä koko sakki, Anne & Netta toisina ja Lauri & Mimmi kolmansina. Hyvä meidän treeniryhmä!

Oikeastaan saan kiittää meidän nollavoitosta Sannaa & Seraa :) Sannan mieletön tsemppi tarttui minuun, ja likimain samoilla juoksulinjoilla kuin medien nollavoitto tehtiin myös meidän nolla.

Täältä löytyy meidän rata. Alkuun olen tosi tyytyväinen, pakkovalssimainen veto nelosen jälkeen toimi hyvin. Takanurkassa ysihypyn jälkeen Otto kääntyy loistavasti, kerrankin oli valssi ajoissa. Puomin jälkeen oli tiukka paikka, Otto pääsi turhan lähelle keinua. Ja keinukin onnistui kovasti varmistellen :)

Otto on helppo ohjattava, mutta tokalla radalla tuli todistettua, että pitää sitä silti ohjata, muuten se menee sinne minne nenä näyttää :) Otolla oli ihan SAIRAAN kivaa, ja niin oli kyllä mullakin. Kolme hylkyä taisi tulla, ensimmäinen heti tokalla esteellä, kun en ottanut lähtöä tarpeeksi tiukasti. Tuota lähdöstä irtoamista en osannut odottaa, mutta ne kaksi muuta Otto-ansaa olin huomannut mutta en sitten hyllyn jälkeen muuta kuin löysäillyt ja niinpä Otto kävi A:lla ja loppusuoralla vielä hyppäämässä sivusta ylimääräisen hypyn.

Tuli radalla myös yksi Oton taidonnäyte. Jos olisi ollut nolla alla, olisin vienyt kepit varman päälle helpommalta puolelta, mutta nyt annoin Oton mennä täysiä kepeille meille tosi hankalasta kulmasta ja Otto osasi! En olisi ikinä uskonut!

Hulvaton rata kuvattiin mutta onneksi kamera ei ollut päällä :) Ei sitä hupivideota olisi esille kehdannutkaan laittaa :)

Kisojen jälkeen Otto pääsi vielä Juvanmalmille kiitämään. Hallissa oli edellispäivän episten rata. Ihan älyttömän kivoja kuvioita, Otto pääsi luvan kanssa irtoamaan. Aika makeeta kun koiran sai lähettää melkein puolesta kentästä kiertämään kolmen hypyn kautta hallin reunaa pitkin puomille.

Tän talven projektiksi pitää ottaa keppien itsenäisempi suorittaminen. Eilen se aloitettiin Susan avustuksella, Susa vahti namikippoa ja minä annoin Oton kepittää edellä. Muutaman kerran Otto yritti oikoa, mutta oikein näki sen älynväläyksen joka Oton päässä kävi kun se tajusi jutun jujun. Kyllä me Otosta vielä pujottelija tehdään.