Älyttömän tyytyväinen olo jäi viime viikon treeneihin Jepin ja Oton kanssa.

Keskiviikkona treenattiin Juvanmalmilla kaksin Karon ja Shokin & Kriisin kera. Liekö jo pelkkä ajatus Laamasen radasta - ei olla taidettu ikinä Mian tuomaroidessa juosta nollaa - teki Oton kanssa menosta takkuista, ei millään pysynyt itse kartalla ja kaarteet venyivät. Onneksi nuoriso, siis Kriisi ja Jep pelastivat illan :) Tehtiin helppoa rataa, josta selvisi valssaamalla ja irtoamalla putkiin. Tän Jep osaa :) Rimat oli 40-45.

Sunnuntaina Jepsun agitreenit jatkuivat Ojangossa. Lätäköt eivät haitanneet, saimmepa olla keskenämme ja oma olo pysyi rauhallisena. Tehtiin kunnon rataa, reilut 10 estettä, rimat 45-50. Ekalla kierroksella treenattiin valsseja ja irtoamista, ei suuria ongelmia. Yksi kielto tuli muurilta kun oma rintamasuunta lähti kääntymään liian aikaisin. Sama rata toisin päin oli haastavampi, pääsi tekemään takaaleikkauksen hypylle ja putkelle. Eka takaaleikkaus hypylle onnistui vahingossa tosin hurjasti kaartaen, seuraavalla yrityksellä Jep pyörähti hypyn jälkeen väärään suuntaan. Piti siis aloittaa leikkaus aikaisemmin, ja sain Jepin kääntymään jo ennen hyppyä. Vika yritys menikin sitten nappiin :)

Takaaleikkaukset putkelle eivät tuottaneet mitään ongelmia, loistavaa.

Rengasta ollaan tehty liian vähän. Yksittäisenä esteenä Jep jaksoi keskittyä ja tähtäsi hyvin keskelle rengasta, mutta heti kun rengas oli osana rataa Jepsu kolautteli itseään hypätessään läpi. Paljon lisää treeniä, jospa saisi kotiin hankittua irtorenkaan, sitä olisi helppo harjoitella itsekseen.

Oton oli vuoro loistaa sunnuntaina Juvanmalmilla. Susan ja Janin kanssa saatiin aikaiseksi huippuhauska rata. Otto haki makeesti puomille kaukaa putken takaa lähettäen, olispa alastulo myös leijeröiden mahdollinen, mutta ei onnistu, Otto hyppää yli kontaktin. Hiukan tiukemmasta kulmasta putken takaa lähettäminen olikin vaikeampaa, putki kutsui Ottoa pari kertaa.

Takaakierrot on Oton bravuuri, pääsen itse hyvin twistaamaan alta pois kun Oton voi lähettää suht kaukaa. Tykkään hurjasti radoista jossa koiraa voi lähetellä, tosin Otolle jää hyvin helposti se irtoaminen päälle ja vaatii sitten tiukkaa ohjausta kun joka kohdassa ei saakaan vain mennä kaukana. Tälläkin radalla tuli taas todettua se muutaman kerran.

Suorat putket taitaa olla Oton lemppareita, Otto kuulema suorastaan sukelsi niihin pitkällä loikalla :)

Tänään Jep yllätti kun käytiin ulkona töitten jälkeen auringon vielä hiukan valaistessa. Jep harvoin lähtee niin kauas että pääsisin sitä piiloon. Tänään Jepsu kuitenkin kirmasi vauhdilla pikkupoikien perään ja pääsin pusikon taakse näkösuojaan. Viimeksi tätä kokeiltiin Ninan lauman kanssa ja silloin Jep ei lainkaan huomannut puuttumistani, Otto oli ainoa uskollinen hätääntyjä. Tänään Jep huomasi ensimmäisenä, melkein heti, että Mari on hukassa. Voi jee miten hieno tunne, se välittää sittenkin :) Loppulenkin muisti pysyä ihan vieressä eikä mennyt edes ulkona ollutta naapuria moikkaamaan kun pyysin pysymään luona.

Hassua kun olen jännittänyt niin paljon Jepsun vapaana pitämistä, Roope-seikkailijahan se useimmiten on hukassa...