Kevät tulee :D Talitintit ovat palanneet ihmisten ilmoille ja löytäneet joulusta asti terassilla käyttämättä olleen seisovan pöydän. Titityy-laulelu saa olon keväiseksi vaikka pakkasta olisi melkein 20 astetta.

Heti perään Jepsun kanssa toiset treenit joista jäi aurinkoinen mieli. Herra oli ihan täpinöissään, kiskoi lelua taskusta ja näytti jo aivan bordercollielta kyyristellessään lähdössä. Tehtiin pimeitä putkikulmia, sisäänmenoaukko löytyi ihan mainiosti. Sen sijaan ylläri oli se, että kun kutsuin Jepsua "tänne tänne"-käskyllä sen ollessa putkessa, niin Jep tuli takaisin samaa tietä kuin oli mennytkin. Hassu koira. Tuohon pitää totuttaa, koska pitäähän se koira saada kääntymään oikeaan suuntaan putkesta ulos tullessa. Nimellä kutsumisen kesti hyvin ja kääntyi putkesta tiukasti oikeaan suuntaan. Ja välistävetoja tahkottiin edelleen, edistystä ei tunnu siinä tapahtuvan...

Ja se tärkein pieni mutta äääärettömän iso asia :) Jep on aikaisemmilla treenikerroilla karatessaan päässyt harmillisesti ottamaan yhteen Jymy-vehnän kanssa. Tällä kertaa varoin tarkkaan treenaamasta Jepsun kanssa samaan aikaan kun Jymy teki toisella kentällä. Tällä kertaa Jymyn vaan kulkiessa ohi meinasi Jep lähteä perään mutta tuli saman tien kutsuttaessa takaisin. Bileet :)

Kuulostaa varmasti kovin hullulta että minä jaksan riemuita noin pienistä asioista, mutta ne jotka ovat olleet samassa tilanteessa toivottavasti ymmärtävät. Alkaa pikkuhiljaa tuntua, että hommasta voisi ehkä sittenkin tulla jotain. Se yhteinen sävel alkaa löytyä :) Tällä lailla pieniä pätkiä rauhassa treenaillen jatketaan.