Jep ja co lähettää synttärionnittelut siskoille Innille, Zampalle, K.C:lle ja Donnalle!

Jep on päässyt treenaamaan agiliitoa kahteen otteeseen tällä viikolla. Tiistaina käytiin Agimestassa ja aloitettiin puomilla. Voi apua, Jep väisti alastulokontaktia; teki ylösmenon hienosti mutta ei millään halunnut tehdä 2on 2off alasmenoa. Jälkeenpäin tajusin, että hallin vuokraemäntä naksutteli omalle koiralleen, ja Jephän menee tosi epävarmaksi kuullessaan naksuttelua. Siksi meillä siis ei naksutella. Keskiviikkona Sporttikoirahallilla heti ekaksi puomille toteamaan että sama ongelma jatkui :( Namialustan kanssa saatiin sentään hyviä alasmenoja ja kunnon 2on 2off.

Muu radan teko kuin puomi ei häiriintynyt naksuttelusta, huh. Ensin lelun kanssa eteenmenoa ja siitä sitten jatkettiin takaaleikkauksiin. Agimestan tolpat pääsivät myös osaksi rataa, hypylle lähetys onnistui hyvin vaikka jäin itse tolpan taakse :)

Sporttikoirahallilla tein Jepsun kanssa suoralta putkelta kääntymisiä lelulle. Jätin lelun ihan putkensuun viereen ja lähetin hypyltä putkelle. Kääntyi putkesta tosi näppärästi lelun avulla. Eikä edes oikonut vaikka olisi voinut juosta suoraan lelulle.

Karo sen sanoi ääneen, miksi ihmeessä ohjaan Jepsua niin varovasti ja löysästi. Samasta on huomautettu myös viime keväänä. Tuo Jepsuunkin enemmän intoa kun olen itse täpäkämpi. Mutta hei, tehtiin sentään 12 esteen rata maksikorkeuksilla :D

Synttärisankari Jep viettää iltaa bongaamalla telkkarista heppoja ja koiria ja omalta terassilta oravia :)