Kohta tulee täyteen kaksi kuukautta eloa Vantaalla. Meidän lauma muutti Bodomista Askistoon elokuun alussa. Master Golfia tulee ikävä, mutta hyvin on viihdytty Vantaallakin. Lenkkimaastoja riittää ja pojat tykkäävät kun pääsevät silloin tällöin koirapuistoon säntäilemään.

Oton kanssa on saatu yhtä aginollaa vaille sm-nollat kasaan. Meillä oli hyvä tuplanollaputki joka harmillisesti katkesi juuri tärkeimmässä paikassa eli piirinmestiksissä. Hyppärillä hölmö, meille tyypillinen keppivirhe kun Otto ei malttanut pujotella loppuun asti. Agiradalta sitten tehtiin hyvä nolla. Seitsemän kisaa kestäneen nollaputken ansiosta sijoitus agi.fi rankingissa on syyskuun lopulla parempi kuin koskaan, 18.

Jepsun kanssa on reenailtu agia epäsäännöllisen säännöllisesti. Se on väläytellyt muutaman kerran huimaa vauhtia, sellaista mitä en olisi uskonut siitä edes löytyvän. Keskittyminen paranee koko ajan, mutta kontakteilla ei edelleenkään siedä mitään häiriötä eikä edes kauheasti toistoja tai alastulot menee hiippailuksi. Innolla odotan talvitreenejä hallissa, siellä kun on niin hallitut olosuhteet.