Torstaina Agimestassa vähän helpompaa pätkää. Sainpahan siihenkin haastetta, kun tällä kertaa hallin toinen puoli oli varattu tokoilijoille, enemmän häiriötä. Jepsu ei kauheasti häiriintynyt, enemmän vaikutusta oli minuun kun aloin hätäillä ettei mustavalkoinen pysyisi hanskassa. Pysyi se, ei vaan keskittynyt ihan niin hyvin kuin vain omalla porukalla hallissa ollessa.

Yllättävän vaikeaksi osoittautui putki puomin ylösmenon ympärillä kun piti mennä puomille. Rengas oli ekana esteenä, se meni hyvin, mutta Jep ei millään hakenut puomia vaan ensiyrittämällä vasempaan putkenpäähän ja toisellä yrittämällä oikeaan. Oli laitettava nami puomille, sitten onnistui. Puomin alastulolla otin reilusti sivuetäisyyttä. Jepsun keskittyminen ei ollut ihan parhaimmillaan ja se näkyi puomilla pienenä himmaamisena, mutta ihan ok kuitenkin.

Treenattiin putkelle kaukaa lähettämistä niin että väliin jäi hyppy. Jep lähti tosi hyvin hakemaan putkea, mutta viime hetkessä kielsi. Lisäksi takaaleikkausta putkelle niin että hyppy syötti väärään päähän. Hyvä vaan että Jep alkaa lukea itse rataa ja lukita esteitä, mutta vaati pari yritystä ennen kuin sain Jepsun käännettyä sinne epäloogisempaan päähän.

Oton kanssa oltiin tänään tehistreeneissä Teemu Linnan opissa. Periaatteessa ei tullut mitään uutta, tärkeimpänä muistutuksena säännönmukaisuus. Otto on oppinut ymmärtämään ohjauksiani vaikka välillä sama ohjaus tarkoittaa yhtä ja toisella kertaa toista. Näin esim. kun ohitettiin hyppy, ensin ojennettu käsi tarkoitti ettei saa hypätä, sitten hiukan alempi ojennettu käsi tarkoitti että saa hypätä. Otto teki ihan oikein, tosin ei ehkä samanlaisella ohjauksella olisi toista kertaa onnistunut.

Nyt on muistettava käyttää ennakoivaa valssia, ihan mahtavia käännöksiä. Saksalainen onnistui hyvin, samoin backflap.

Kohta kolme kuukautta asuttu Askistossa, harmittaa etten aikaisemmin ole uskaltautunut niin pitkälle koluamaan Askiston metsäpolkuja. Juvanmalmille on metsän kautta vain parin kilometrin matka, mutta en ole kerralla harhaillut polkuja kauhean pitkälle että löydän vielä eksymättä takaisin. Tänään sitten jatkettiin polulta toiselle ja päädyttiin lopulta Sporttikoirahallille. Saa nähdä löydänkö sinne toiste :)