Keppiprojekti Jepsun kanssa edistyy! Tänään Sporttikoirahallilla aloitettiin niin että ohjureita sekä alussa että lopussa, keskellä taisi olla kolme keppiä ilman ohjureita. Jep pujotteli tosi varmasti ja vauhdilla joten uskalsin napsia ohjureita vähemmäksi ja vähemmäksi. Raja tuli vastaan kun jätin alkuun vain kaksi ohjuria, lopussa oli myös pari. Alun kahden ohjurin jälkeen Jep hyppäsi yhden välin yli ja sen jälkeen yritti palata normaaliin pujotteluun, mutta ohjurit tietty tulivat vastaan.

Parin virheen takia Jepsun vauhti hiipui, se joutui todella pohtimaan ja keskittymään. Lisäsin alkuun yhden ohjurin ja napsin lopusta pikku hiljaa kaikki ohjurit pois. En olisi uskonut, mutta saatiin täydellisesti onnistuneita toistoja pelkästään kolmen alussa olevan ohjurin avulla :)

Jepsu ei päässytkään tekemään muuta kuin keppejä tänään, loppuaika sinkoiltiin Oton kanssa. Otolla oli taas omaa kivaa. Keppien jälkeen oli meille tosi vaikea veto hypylle. Keppien vasemmalta puolelta ohjaus on yhä edelleen epävarmaa ja oli vaikea sekä varmistaa keppien loppu että saada vedettyä hypylle ilman hirmuista kaarrosta ulospäin tai ilman sitä ettei Otto hakenut hyppyä takaa. Lopulta saatiin valssin ajoitus kohdilleen.

Lisäksi radalla oli puomi-putki-erottelua, siinä ei juurikaan ongelmia. Poispäinkäännöstä tuli harjoiteltua pakon edestä kun ei muuta ohjausta ehtinyt takaakiertoon tekemään. Väli oli tosi pitkä ja koirat hakivat hyppyä edestä jos oma linja kääntyi sitä kohti. Kun oman juoksulinjan piti suorana niin johan onnistui.

A:n alastulossa on Oton kanssa otettu käyttöön speedbumb. Nyt löytyi sopiva kohta sille, alin ennen kontaktialuetta oleva rima.

Meininki Oton kanssa oli taas sellainen ettei kannata ihan äkkiä kisoihin ilmoittautua. Hauskaa oli silti :)