Helteinen Agirotu-viikonloppu Lappeenrannassa toi uutta intoa Oton kanssa kisaamiseen.

Lauantaina kisattu avo-SM karsintarata (video Youtubessa) mentiin vielä vähätellen ja väärällä asenteella ja tuloskin oli sitten sen mukainen hyl. Jos radalle lähtee sillä meiningillä että ei me mitään osata niin ei tulostakaan voi tulla. Keinulla olisi pitänyt ehtiä pitemmälle jotta olisi edes toivoa että Otto malttaisi pysähtyä. Tuota keinulta putkeen sinkoamista vähän ihmettelen, saman virheen teki myös treenikaverimme parson Esme. A:n jälkeisessä kuviossa oli kiire valssaamaan ennen keppejä, oletin että Otto olisi irronnut A:n jälkeiselle muurille paremmin. Jos ei olisi ollut hylly alla niin olisin varmaan ohjannut muurille paremmin. Pussin jälkeiselle takaakierrolle tuli kiire, ei ole oma kiihdytys enää samanlainen kuin se joskus oli.

Sunnuntain joukkueradalle löytyi sitten asennetta, ei parane löysäillä kun oma tulos vaikuttaa koko joukkueen tulokseen. Oltiin saatu kleineille kasaan tosi hieno joukkue 3-luokkalaisia kleineja, juostiin järjestyksessä Anni, Vippi, Otto ja Sinda (video Youtubessa), ihania vauhdikkaita tapauksia kaikki. Muistissa ovat vielä Vöyrin Agirodun tuupattavat, hienoa että nykyään löytyy jo joukkueellinen nopsakoita menijöitä. Anni, Otto ja Sinda juoksivat kaikki kolme hienot nollaradat mutta Vipille tuli muutamia virheitä. Joukkueen lopullista sijoitusta ei ole vielä tiedossa, mutta kun puolet joukkueista oli mennyt niin sijoitus oli 9., eli kokonaissijoitus on 20. paikkeilla noin 40 joukkueesta. Ei lainkaan huonosti siis.

Olihan tuo joukkuerata helppo verrattuna 3-luokan ratoihin, mutta silti oli hieno tunne kun sai piiiitkästä aikaa tehtyä hyvän nollaradan ja onnistuneet kontaktit. Puomin alastulossa Otto on alkanut vähän hidastaa, hyvä niin, A:nkin se on nyt taas alkanut juosta tarpeeksi alas.

Olen aika monelle radan reunalla höpöttänyt että nämä ovat Oton viimeisiä kisoja kun oma motivaatio on ihan hukassa, mutta eiköhän me vielä ainakin ensi vuoden Agirodussa startata ja aika monta kertaa ennen sitä ;) Supermiinuksia ei kuitenkaan parane mennä tekemään koska kieltäydyin kun ASB-lehden Gumbler Lappeenrannassa pyysi että saa ottaa minusta uuden potrettikuvan niitä varten :D

MM-karsinnat jätetään Oton kanssa väliin vaikka meillä osallistumisoikeus sinne olisikin. Seinäjoki on sen verran kaukana ettei sinne asti viitsi lähteä ajelemaan kun mahdollisuudet sunnuntaille pääsyyn ovat uuden pistelaskutavan takia olemattomat. Eikä sinne tälläisiä tavoitteettomia ohjaajia edes kaivata :)

Täytyy kuitenkin päivystää ahkerasti on-line tuloksia karsinnoista. Onnea matkaan kaikille karsintoihin lähteville! Erityisesti peukutan omien seurakavereitten, mudi Pantsen ja parson Esmen puolesta, mutta tasapuolisesti onnea kaikille huipputaitaville koirakoille, pitäkää hauskaa ja uskaltakaa olla niin hyviä kuin olette!