Nyt on tyytyväinen olo, Jep oli ihan huippu tänään Järvenpään möllikisoissa!

Rata ei ollut mielestäni ihan normi möllirata vaan astetta haastavampi, piti oikeasti miettiä ohjauksia ja olla huolellinen. Minimöllejä katsellessa tuli olo että noinkohan me radasta Jepsun kanssa selvitään kun mini toisensa jälkeen eksyi vääriin putkiin. Rataantutustumisen jälkeen tuntui siltä että hyvin me osataan, Jep kuitenkin lukee ohjausta tarkasti. Pari hyppyä askarrutti, ajattelin että niillä saatan saada aikaan kiellon.

Ekalle kierrokselle saatiin lähteä ekana, tällä kertaa en anellut ekana lähtemistä vaan satuttiin olemaan ensimmäiset ilmoittautujat. En edes hirveästi joutunut panikoimaan karkaamista kun kentällä oli rauhalliset olosuhteet ja lämppäriesteet hyvän matkan päässä. Siis ihanteelliset olosuhteet hienolla suoritukselle ja sellainen me tehtiin, tosi sujuva nolla. Rauhallista ohjausta ja Jep teki juuri niin kuin osaa. Puomin ylösmeno oli huono ja jälkimmäinen A:n alastulo samoin, mutta A menee täysin omaan piikkiin kun hätäilin. Toisaalta hyvä että tuli testattua myös tuollainen nopea vapauttaminen kun toisella kierroksella pääsi vielä tekemään kontaktit huolellisesti.

Eka kierros

Toinen kierros oli sitten se todellinen koitos kun Jep joutui läheltä katselemaan edellisen koirakon menoa. Kauheaa kiskontaa ja äänetöntä hillumista mutta kun jätin Jepsun lähtöön, keskittyminen siirtyi minuun. Tälle toiselle kierrokselle tärkein tavoite oli tehdä kontaktit kunnolla ja rauhallisesti, ja A:lla se onnistuikin mutta puomi oli epäselvä. Vapautuksesta Jep vasta lähti puomilta mutta valui ensin pitkälle. Niin hienoa kuitenkin että kummallakaan kerralla ei puomilla himmaillut, sitä kun on tehnyt treeneissä. Puomin jälkeisen hypyn rima alas, varmaan mun syytä kun jäin pohtimaan sitä puomia. Jälkimmäisen radan ehdottomasti paras kohta oli ekan suoran putken jälkeen kun Jep ampui muurille, kyllä se muisti miten rata menee.

Toinen kierros

Töitä on tehty kovasti ja onneksi se myös näkyy. Tavattoman tyytyväinen mustavalkoiseen ja meidän yhteistyöhön. Nyt mulla ei ole enää mitään syytä lykätä virallisiin menemistä, keinu kun saadaan kuntoon niin sitten ei muuta kuin ilmoittautumisia menemään. Sen verran olen ajatellut omia hermoja säästää, että ekoiksi kisoiksi taidan valita Riman kisat Riman rauhallisessa hallissa. Niitä pitää odotella 16.10. saakka mutta ehditäänpä ainakin saada keinu kuntoon :)