Tänään käytiin Siuntion epiksissä kokeilemassa että pysyykö mustavalkoinen radalla. Hyvin pysyi. Enää ei kiskonut toisten koirien luo vaan lähtöpaikalle!

Kiihtymys edellisten koirakoiden suorituksien näkemisestä on tuonut Jepsuun vauhtia mutta samalla kurittomuutta kontakteilla. Nyt mun pitää oikeasti vaatia kunnon kontaktit eikä sallia varastamista enää yhtään. Ekalla kierroksella kontaktit ok, lähtee vasta luvan saatuaan. Toisella kierroksella mikään kontakteista ei enää ollut sellainen kuin pitäisi, varsinkin harmittaa etten puuttunut A:han. Puomi tuntuu Jepsulle olevan nyt kovin epävarma koska uudestaan ottaessa valui alastulossa ihan samalla lailla.

Puomi mentiin radalla kahteen kertaan ja kumpikin meno oli hankala. Tokalla kierroksella tulee jopa puomista ohi. Huonoa radanlukua minulta kun en rataantutustumisessa tajunnut että putken jälkeistä hyppyä varmistellessa oma linja vie puomista ohi.

Muutenkin mukaan mahtui monta omaa ohjauskämmiä mutta hyvin Jep pelasteli. Oli mukamas niin helppo rata etten kunnolla keskittynyt ohjaamiseen, keskityin enemmän radan reunan häiriöihin - todella tyhmää kun Jepsua eivät vuoroaan odottaneet tai autoissa haukkuneet koirat häirinneet, minua ne häiritsivät enemmän.

Tässäpä ratavideot, laitetaan tuo huonompikin näytille, muistaa mitä pitää treenata.

Ensimmäinen kierros

Toinen kierros