Tähän päättyy raportointimme keinuharjoittelun edistymisestä, koska tänään Sporttikoirahallilla tehtiin Jepsun kanssa keinua ensimmäistä kertaa radan osana, ei mitään ongelmia :)

Ensin varmuuden vuoksi yksi kerta hihnassa ilman muita apuja, sitten keppien kautta keinulle. Jep tuli keinulle niin kovaa että piti huutaa odota. Tuli aikalailla päähän asti ja sen jälkeen 2on2offiin josta vapautus lelulle. Seuraavat kerrat keinulle tullessa vauhti oli järkevämpi, jäi odottamaan keinahdusta. Tehtiin varmaan kymmenisen toistoa eri esteiltä tullen, palkkasin aina keinun jälkeen.

En malta odottaa että päästään huomenna Ojankoon treenaamaan useampaa eri keinua, toivottavasti onistuu yhtä hyvin eikä tule takapakkia.

Ja arvatkaa vain kuinka tyhmäksi tunnen oloni! Välttelin keinutreenin aloittamista kaksi vuotta ja sitten reilussa kuukaudessa sai näin paljon aikaan. Eipä me toisaalta olla henkisesti oltu kisavalmiita vasta kuin hetken, eli mitään ei ole menetetty. Nyt vaan lisää treeniä ja tavoitteet kohti virallisia kisoja!