Innokkaasti kuvailen ratoja kisoissa mutta hyvin harvoin jaksan purkaa videoita kamerasta koneelle. Tänään innostuin siihen hommaan.

Aloitetaan kuitenkin tuoreimmista kuvista. Perinteisen tammikuun Eckerön agikisareissun sijaan pidettiinkin mökkiviikonloppu mummon 90-vuotissyntymäpäivien merkeissä. Juhlien ajan pieni punainen kamerani oli autossa mutta mökillä saivat pojat poseerata.

1326555028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1326554948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Roope on vähän hätäinen :)

Jepsun kanssa kisaaminen jatkuu huomenna Porvoossa. Testataan nyt kertaalleen kaikki Etelä-Suomen hallit ja todetaan että ei toistamiseen kannata mennä...

Hyvinkää hallissa käytiin tosiaan kisaamassa uudenvuodenpäivänä. Ei sopiva halli meille: Jep liukasteli ja lämmittelyesteet niin lähellä kisarataa että kisaradalle ei pääse ilman että koira ottaisi lämmittelijöistä häiriötä.

Tuloksellisesti kuitenkin tosi hyvä reissu, kummallakin radalla Jep teki parhaansa ja virheet tuli sellaisista kohdista jotka osasin aavistaa. Hyppyradalla yksi rima alas (ratavideo), agilityradalta nolla (ratavideo), meidän ensimmäinen kakkosista, sijoitus 3. ja LUVA. Agilityradalta olisi voinut tuomita kiellon, putken jälkeen Jep kielsi hypyn, mutta tällä kertaa tuomari oli kiltti. Tuo putkien jälkeen hypyltä kieltäminen on tosi tyypillistä Jepsulle, treeneissäkin saan sen kieltämään usein. Täytyy olla tosi tarkka oman rintamasuunnan kanssa, ohjauksen pitää jatkua vaikka ajatus suuntaisikin jo seuraavalle esteelle.

Jepsun ratavideot olen yleensä pian kisojen jälkeen ladannut kamerasta mutta Oton videoita oli purkamatta syyskuusta asti. Olipa mukava katsella Oton menoa, se kyllä menee niin kovaa kuin vain pääsee. Kisamuistoja mennään Otonkin kanssa vielä verestämään viikon päästä oman seuran kisoihin, saa nähdä miten Öttiäinen innostuu irrottelemaan :)