Jihaa, ekat kisat puolen vuoden kisatauon jälkeen mustavalkoisen kanssa takana ja selvittiin! Paljon osattiin mutta nolliin se ei riittänyt kun takaakierroissa kompasteltiin kummallakin radalla. Kuinka voikin olla niin perusjuttu jäänyt treenaamatta.

Hyppäri videolla. Tämä muistutus koskee oikeastaan kumpaakin rataa: kävele lähdössä siihen kohtaan mihin olet rataantutustumisessa suunnitellut käveleväsi. En minä treeneissä ikinä kutsu koiraa matkaan liikkeestä. Oikeastaan aika hieno tuo Jepsun ohjauksen luku alun takaakierrossa: sinne pituudellehan mun käsi huitaisee, kovin on huolimaton takaakierron ohjaamiseksi. Tuomari oli kiltti kun ei takanurkan hypyillä tuominnut kieltoa. Henkinen kymppi, tuloslistalla virheitä vain 5.

Agilityrata videolla. Agilityradalla 16 estettä 18 esteestä meni kuten olin suunnitellutkin, täytyy olla tyytyväinen. Ei yhtään Jep-kieltoa :) Takaakierron tässäkin sähläsin, rytmitys ja liikesuunnat hukassa.

Mukava paluu kisaradoille, pelkäsin että olisi jotain pyöritysratoja jotka lannistaisivat täysin. Onneksi niin ei käynyt vaan tulevia kisoja jo vilkuiltu :)