Kir alkaa olla jo rasittavan terve :) Vauhtia ja energiaa riittää. Huomattiin jokunen ilta sitten että Kir oli nakertanut aitauksestaan nippusiteen irti niin että kaksi palaa oli kiinni toisissaan vain alhaalta. Parina iltana Kir tuumaili aitaan nojatessaan että kappas, tämähän antaa periksi. Tänään se sitten rysäytti aitauksesta läpi ja suoraan sohvalle Oton perässä. Pentu takaisin aitaukseen, uutta nippusidettä laatikosta etsimään ja sillä aikaa pentu oli uusinut temppunsa.

Kaksi viikkoa sitten oli ensimmäinen fysioterapiakäynti ja tällä viikolla tulossa toinen. Kerran tai kahdesti päivässä on jumpattu fyssarin ohjeitten mukaan: tassujen nostoja, liikeratajumppia ja tasapainotreeniä. Siihen nähden millainen jäärä tuo osaa olla niin se on mukavasti rauhoittunut jumppatuokioihin.

Tikit poistettiin viime viikolla mutta kauluri on edelleen öisin päässä kun haavassa on vielä pieni rupi. Kir oli päässyt heti leikkauksen jälkeen nuolemaan haavaa ja poistanut yhden tikin mutta onneksi haava oli edelleen siisti.

Uutena naksutemppuna aloitettiin viikko sitten 2on2off. Ensimmäinen koroke oli tyyny, sitten läppärilaukku ja tänään kokeilin ylösalaisin olevaa lipastonlaatikkoa. Tässä pätkä eilisestä naksuttelutuokiosta. Olen niin hämmästynyt siitä miten helppoa temppuja on opettaa: sitä todellakin saa mitä osaa vahvistaa!