Aikataulut osuivat sopivasti limittäin, joten yhdessä päivässä ehti paljon.

Päivä aloitettiin Purinalla agikisaamalla Oton kanssa. Kolme kisaa oli tarjolla, mutta olin ilmoittautunut vain hyppikselle - sen verran ahdistaa nuo kontaktit ettei tehnyt mieli lähteä niitä arpomaan. Risse Koposen hyppyrata oli helppo ja se sujuikin oikein mukavasti, tuloksena nolla. Tuntui etten koko radan aikana oikein ehtinyt ohjaamaan kunnolla, juoksin vaan, mutta noin helpolla radalla tuotti sekin hyvän tuloksen, sijoitus 5./45. Roope pääsi myös touhottamaan halliin, on se kyllä mainio heppu :) Kauhean onnellinen pikkumies se on koko ajan ja nautti täysillä joka hetkestä kun pääsee mukaan. Jepkin pääsi pyörähtämään hallissa rataantutustumisen aikana. Ulkona se oli vielä ihan rauhallinen, mutta kun se pääsi halliin niin kauheat bileet pystyyn, kaikkia oli päästävä pussaamaan. Vähän otettiin Jepsun kanssa sivulla oloa ja muutaman askeleen seuraamista hallin vilinässä, ja yllättävän hyvin pentu jaksoi keskittyä minuun. Ai niin, harvinaisen hyvä kleiniedustus noissa kisoissa. Venäjältä oli tullut kisaamaan Lappeenrannassakin näkemämme rouva kahden cremen kleinin kanssa sekä mittelikokoinen MM-edustaja ja moninkertainen mitalisti. Lisäksi kisaamassa olivat myös Mini ja Anne, mukava oli nähdä noin paljon pikkupystiksiä radalla!

Videon lisäilen kunhan saisi ladattua kahden kuukauden takaisetkin...

Purinalta huristeltiin loskaiseen Ojankoon. Kentät olivat sulaneet ja melkeinpä kuivat, kenttiä ympäröivä alue sen sijaan yököttävää loskalillua. Jepin alkeiskurssikavereista oli paikalla vain komea valkkariuros Hukka, mutta sekin oli Jepille liikaa - Jep ei huomannut mua ollenkaan vaan kyttäsi ja kiljui vaan harjoittelevan Hukan perään. Mitä mun pitäisi tehdä?!? Lähdettiin kävelemään pois päin, ja aika pitkälle piti mennä ennen kuin Jep unohti Hukan ja keskittyi minuun. Siellä metsän laidassa sitten tehtiin kaikkea kivaa ja palkkasin aina kun Jep kiinnitti huomion pelkästään minuun. Vähitellen lähdettiin kävelemään kentälle päin, ja kun Jep taas jäi tuijottamaan Hukkaa, käännyttiin takaisin ja otettiin sama uudestaan. Kun Hukka sitten huilaili ja oli kiinni tolpassa, saatiin Jepsun kanssa onnistuneita treenejä hypyillä ja putkella. Mutta ei tuosta mitään tulee kun häiriön alla treenaaminen on mahdotonta :( Tuntuu koko ajan menevän vain huonompaan suuntaan.

Litimärkinä kotiin ja pikaisen vaatteittenvaihdon jälkeen Pienpystykorvien syyskokoukseen. Kolmivuotinen hallituskauteni on nyt ohi, ja tämän vuoden jälkeen olen virallisesti vapaa tuosta yhdistyksestä :) Vaivatontahan tuossa yhdistyksessä sihteeröinti on ollut, koska toiminta on olematonta, mutta silti aina on ollut rästissä jotain mieltä painavaa. Nyt voi hankkia sitten jotain uutta puuhasteltavaa - tai jos ei kumminkaan...