Maanantain treeneissä kuukauden joulutauon jälkeen, kylläpä tuntui pitkältä tauolta. Jos itse saisin päättää niin mehän treenattaisiin Jepsun kanssa aina vain vauhtia, suoraan menemistä ja irtoamista. Nyt päästiin ihan luvan kanssa ohjatusti niitä treenaamaan. Putket kentän päädyissä ja putkien välillä neljä hyppyä.

Ensin vain ympyrää niin ettei itse juossut kovin pitkälti mukana. Hypyille irtoaminen on jo tosi hyvällä mallilla mutta putkeen vaadittiin kunnon ohjaus. Irtosi paremmin kuin odotin!

Sitten putken kautta neljä takaakiertoa joista ensimmäinen pakkovalssilla ja loput taakselähetyksillä. Takaakierrot on päässeet ruostumaan mutta tässä treenissä osui muutaman yrityksen jälkeen askeleet kohdilleen ja saatiin mun mittakaavassa täydelliset takaakierrot :) Muistettavaa: päättäväinen liike & lähetys takaakiertoon ja ajoissa pois alta. Tuntui muuten reisissä kun se takaakiertoon lähetys on vähän sellaista kyykkäämistä ja siitä sitten napakasti takaisin jaloilleen. Mutta voi että, olo oli kuin maailmanmestaruuden voittaneella vaikka kyseessä vain neljä onnistunutta peräkkäistä takaakiertoa :)

Viimeisessä treenissä vielä irtoamista hypyille ja putkeen sekä vedolla putken kauempaan päähän menoa tai jälkimmäisellä kierroksella putken lähempään päähän. Vedot on mulle vaikeita, jään pitämään kiinni liian pitkään, johtui ehkä myös siitä että en muistanut kumpaan päähän pitikään ensin mennä ja olin ensin ohjaamassa lähempään. Aika loppui, olisin halunnut saada vedot onnistumaan paremmin. Sen verran jäi vaivaamaan että pitänee joku aamu jaksaa ennen töihin menoa käydä Vuokkosilla = aamuviiden agitreenit.