Uhmasimme Jepsun kanssa lumipyryä ja matkalla juoksutreeneihin poikettiin Ojangossa. Saimme olla ihan yksin agilitykentillä :) Vaikka ei ollut mitään häiriötä, Jep oli muissa maailmoissa. Putken se haki hienosti, mutta ei putken jälkeen innostunut nappaamaan lelua mukaansa. Hypyillä Jepistä sen sijaan löytyi tällä kertaa virtaa sekä kierroissa että kahdella peräkkäisellä hypyllä namikipolle lähettäen. Jep on tainnut tajuta hyppyjen jujun, koska haki hypyt tosi hyvin myös vinosta kulmasta, vaikka suoraan olisi päässyt nopeammin palkan luokse.

Kujakepeillä sen sijaan ei ollut sitä normaalia Jepsua joka hakee kepeille kulmasta kuin kulmasta. Vinosta tunki vaan palkalle, vaikka aikaisemmin on hakeutunut samoista kulmista kujaan. Niinpä muistuteltiin sitten mieleen keppejä ihan vaan suoraan.

Jep hakeutui jokaiselle lumiselle A:n kontaktille :) Nyt se tuntuu keksineen sen asennon, etu- ja takatassut eri korkeuksilla/alustalla, koska on jäänyt kotona tänään monesti seisoskelemaan siten joko sängyn tai sohvan laidalle, ja siitähän on sitten palkittu oikein ruhtinaallisesti. Siinäpä meidän tämän illan treeni on sitten ollutkin...

Juoksutreeneistä sen verran, että tehtiin kovalla tahdilla joulukuun ohjelma, tosin yhden jalan hypyt jätin pois kun penikat ei yhtään tykkää niistä. Pitkästä aikaa juoksin oikein verenmaku suussa, kun otin alun 150 metrin spurtit siten että lähdin uudelle spurtille ennen kuin syke oli täysin palautunut. Neljännen vedon jälkeen tuntui pahalta. Kyykkyhyppelyt tein maltilla, ja nyt ei reidet jumita niin pahasti kuin viikko sitten. Minnan vetämällä kerralla oli mukana 12 juoksijaa, mutta tälläkin kerralla oli mukavasti porukkaa, olikohan 8.