Olipas nopeaa toimintaa Kennelliitolta! Voiko oikeasti olla, että kaksi viikkoa valionarvohakemuksen postittamisen jälkeen Oton uusi titteli näkyy jo Koiranetissä. Voi se, katsokaa vaikka itse :)

Jepsu on taas esitellyt parhaita puoliaan agitreeneissä. Tänään se oli ihanan hilpeä ja vauhdikas Sporttikoirahallilla. Huomioita: maxikorkuisen hypyn takaakierto vaatii takaa-käskyn lisäksi myös hyppykäskyn, muuten Jep kiersi koko hypyn. Pelkkä vartalo-ohjaus ja tänne-käsky ei riittänyt saamaan Jepsua pois mutkaputken helpommasta päästä, mutta nimellä kutsumalla Jepin sai hyvin kuulolle ja väärän putkenpään ohi. Kehtaako edes myöntää, mutta tänään Jep sai ensimmäistä kertaa tutustua pöytään. Helppo juttu, kovastakin vauhdista putkesta tullessa sai hyvin pysähtymään vauhdin pöydälle.

Tuli myös testattua, että hurjassa vauhdissa tehty A ei päättynyt hallitusti, ei siis vielä olla kisavalmiita ;)

Treenien lopuksia Jep pääsi uudestaan radalle ja jaksoi vielä keskittyä. Tosi hankalistakin hyppypaikoista Jep vielä hyppäsi hyvin, ainoastaan kerran tippui rima, silloin taisin vedättää vähän liikaa. Takaaleikkaus vähän vaikeammassa kulmassa olevaan putkeen onnistui lopulta hyvin kun sain omaa vartalo-ohjausta selkeämmäksi. Tai sitten Jep vaan tajusi jutun jujun :)

Sunnuntainakin oltiin Jepsun kanssa Sporttikoirahallilla. Ensin helposti valssin kautta vauhdikasta putkeen irtoamista, mutta uskalsinpa yrittää myös sylkkärintapaisella takaaleikkauksella hypylle kääntämistä ja siitä putkeen lähettämistä. Renkaalla oli vaikeuksia. Kun lelu odotti maassa niin Jep meni renkaan alta suorinta tietä lelulle vaikka helpompi olisi ollut hypätä. Täytyy yrittää löytää kotiin sopiva irtorengas että saadaan useammin treenattua.

Verkkokeppejä tehtiin myös. Käsky "kepit" saa Jepiin vauhtia, mutta sisäänmeno ei oikein löydy itsenäisesti. Liian harvoin on päästy tuotakin treenaamaan.

Onpa ollut kiva treenata Karon ja Kriisin kanssa, kun meidän nuoret pojat ovat aikalailla samaa tasoa. Toivottavasti vielä talvikauden jälkeen pääsisi joskus yhdessä treenaamaan. Hauska päästä keväällä näkemään, mitä meidän alkeisryhmäkaverit ovat talven aikana oppineet, Jepsun kanssa ainakin tuntuu että eteenpäin on menty. Toisaalta odotan kevättä kauhulla kun pitää palata treenaamaan Ojankoon, jossa pyörii ehkä jopa kuusi ryhmää samaan aikaan...