Operaatio vastapäiväänkiertäminen olikin sitten lopulta helppo juttu. Seuraavalla naksuttelukerralla Kir jo pyöri innokkaasti kumpaankin suuntaan jos ei toisesta heti herkkua herunut. Mahtaako olla liian aikaista jo yrittää yhdistää käskyt, kierrä on myötäpäivään ja ympäri vastapäivään, yritetään ainakin. Vielä kun itse muistaisi siinä touhutessa. Järkevämpi olisi varmaan oikea ja vasen.

Astetta enemmän agilityn tuntua: toinen mehukanisteri peliin ja palkka kun kiersi vuoron perään kumpaakin. Naksutin kädessä häiritsi kun ei luonnistu palkan antaminen/heittäminen samasta kädestä jossa naksu on, joten luovuin naksusta ja mentiin pelkällä puheella ja kehuilla sekä tietty herkuilla.

Tiedä sitten että pilaanko hyvin alkaneen tempun, mutta otin kädet ja askeleen jo mukaan ohjaukseen. Kierrä on myötäpäivään, ympäri vastapäivään, ja niillä mentiin kuvioita tonkkien ympäri. Kasia ja valssia, sylkkärintapaista, ohjaavaan käteen tulemista, takaaleikkausta, monenlaista pystyy treenaamaan kahden kanisterin avulla. Nyt mentiin lähinnä ihan vaan ympyrää ja kasia valssin kera.

Ihan täpinöissäni olen ja niin on pentukin. Ainoa joka ei tykkää on Jep, sen pitää kommentoida. Eli on tämä Jepinkin mielestä agilityä :)