Voi olla että tämän lähemmäs agilityä Kir ei ikinä pääse: Kir kiertää mehukanisteria. Videolla ikuistettuna toisen naksuttelukerran tulos. Kolmannelle naksuttelukerralle lisäsin mattoon pituutta, olisikohan matkaa kanisterille kertynyt reilut kaksi metriä. Vauhtia tuli jo turhankin paljon matkan myötä. Irtoaa muuten paremmin kuin Jep takaakiertoon :)

Kir kiertää myötäpäivään, kolmannen naksutuokion lopetin siihen että otin kanisterin lähemmäksi ja ryhdyin vahvistamaan vastapäivään kiertämistä. Sepäs olikin hankalaa, pyöri pyöri pyöri ja tarjosi peruuttamista ja maahanmenoa. Lähdin vahvistamaan ihan pientäkin vastapäivään liikkumista ja muutama kunnon vastapäiväänpyörähdys lopulta onnistuikin. On tuo pentu vaan pätevä kun meikäläisen epäloogisilla naksutuksilla hoksaa jutun jujun niin näppärästi.

Kunhan kumminkin päin kiertäminen on hallussa voisi vaikka kokeilla keppien sisäänmenon naksuttelua, siis 2x2-menetelmän ensimmäistä askelta. Colapullothan käy tuommoiselle kääpiölle ihan kepeistä :)

Polven ehdoilla mennään. Kir kävi viime viikolla seurantaröntgenissä ja jos ei mutkia tule matkaan niin reilun viikon päästä implantit poistetaan. Mulle ei ihan selvinnyt että onko murtunut pala edelleen olemassa vai onko se liuennut ja mihin polvessa oleva side kiinnittyy. Sen ymmärsin, että Kir käyttää jalkaa hyvin ja polven liikeradat olivat täydelliset, joten kai tilanne voisi huonompikin olla. Tuleeko Kirpasta ikinä harrastuskoiraa, sitä ei vielä uskalla sanoa.