Elokuu on vilahtanut ohi salamannopeasti. Viikonloput ja illat ovat täyttyneet tehokkaasti Ojangosta ja agilitystä.

Elokuun kisailu Oton kanssa alkoi surkeissa merkeissä Järvenpäässä elokuun ekana viikonloppuna kolmella agilityradalla, kun kaksi ekaa rataa hyllytettiin toisella tai kolmannella esteellä. Ohjaus unohtui, ja ei se Ottokaan sentään ajatuksia lue, se tuli huomattua...

Seuraavana viikonloppuna viilattiin sitä puutteellista ohjaustaitoa oikein urakalla. Oltiin Oton kanssa HSKH:n agilityleirillä Timo Rannikon ja Sami Oksan koulutettavina. Kumpikin oli uusi tuttavuus kouluttajana ja tykkäsin kovasti. Erittäin antoisa viikonloppu.

Sitä seuraavana viikonloppuna sitten taas kisattiin, tällä kertaa Janakkalassa kahden hyppyradan houkuttelemana. Eikä nollan nollaa saatu kilpailukirjaan. Agiradalta kauhea läjä kontaktivirheitä ja hyppyradoilla taas huonoa ohjausta, kieltoja ja vikalta radalta yliaikanolla, joka kuitenkin riitti voittoon kun loppusuora olikin kiero ja hylkäännytti liudan kilpakumppaneita.

Sitten taas treenattiin seuraava viikonloppu Ojangossa, kun venäläinen huippukisaaja Svetlana Tumanova oli saatu Suomeen. Svetlana taitaa olla ainoa, joka on spitzin kanssa saavuttanut menestystä MM-kisoissa. Persjätöillä sain Otolle hienoja linjoja, niitä siis ahkerammin käyttämään silloin kun etumatka on riittävä.

Elokuun viimeinen viikonloppu sitten kulutettiin taas Ojangossa, seuran omissa kisoissa. Yksi nolla sentään kisakirjaan elokuulta, hyppyradalta voitto ja hyppyserti :)

Elokuun hyvä uutisia oli se, että saadaan Oton kanssa jatkaa treenaamista HSKH:n tehoryhmässä. Tunku ryhmään oli kova joten arvostan kovasti sitä että meidät vielä valittiin ryhmään.

Ja jotain ei-agilitykuulumisia myös sekaan... Roopen kanssa pyörähdettiin match showssa Kirkkonummella ja kuinka kävikään - Roope voitti pienet siniset. Kai tuo pörröturkki pitäisi johonkin viralliseenkin näyttelyyn ilmoittaa.