Koska aatonaattona tiistaina Liikuntamylly sulkeutuisi neljältä, käytiin juoksemassa jo maanantaina. Joulukohan verotti väkeä, paikalla vain neljä ahkeraa. Mentiin tällä kertaa vähän lyhyemmän kaavan mukaan ilman alkuvenyttelyjä, jotta ehdittäisiin juoksuradoilta alta pois ennen kuin pyöräilijät sen valtaisivat. Ehdittiin, mutta koville ottivat taas 150 metrin spurtit ja viivajuoksu.

Jaakon johdolla loikittiin uudella tavalla. Pikajuoksijoiden lähtöasennosta loikittiin mahdollisimman matalina vuoroloikilla. Tein toistoja 3 x 8, ja nyt on pakarat niin kipeät ettei ikinä ennen. Tuo oli kyllä niin tehokas liike että varmasti otetaan mukaan ensi viikollakin.

Ennen juoksutreenejä käväistiin Jepsun kanssa Ojangossa. Taas oli viereisellä kentällä treenit menossa niin en kauheasti uskaltanut mitään ottaa ettei Jep lähtisi häiriköimään vasta agilityn alkuun päässeitä. Tehtiin vain alastulokontaktia ja hyppyjä. Kontaktilla Jep pysyi taas hyvin ja hakeutui niille itse. Hypyllä otettiin kiertoa, se sujui lelupalkalla hyvin, ja lisäksi kahta hyppyä niin että namikippo oli odottamassa. Nyt löytyi Jepistä vauhtia! Hypyt eivät olleet ihan suorassa linjassa, mutta se ei Jepiä haitannut vaan hienosti meni.

Parkkipaikalla pientä tokotreeniä, hyvin jaksoi keskittyä vaikka vieressä agiliitivät. Paikallaolo alkaa sujua.