Agin MM-kisojen seuraamiselta ei olisi millään malttanut erkaantua koneen ja livekuvan äärstä, mutta onneksi ei tullut turha kisareissu! Juostiin Oton kanssa tuplanolla keinuttomalta agiradalta ja hyppyradalta. Agiradalla sijoituttiin yllättävän korkealle, kolmanneksi, vaikka radan puolen välin jälkeen näki ettei Otto oikein jaksanut kiitää täysiä. Karvapallolle on kertynyt ylipainoa, joutuu raukka laihikselle.

Hyppyradalta tsempattiin ihan ok nolla, ja nyt on tuplanolla myös karsintoja varten. Vielä kun pari aginollaa tehdään niin sitten on osallistumisoikeus karsintoihinkin, enpä olisi uskonut! Sijoitusta en tiedä kun tahdoin päästä isoja kisoja seuraamaan *nolo*

Ennen Purinan kisoja käytiin Jepsun kanssa Ojangossa pikaisesti treenaamassa. Puomin ylösmeno ei ole vielä tarpeeksi vahva. Tai se täp - pysähtyminen - on ok, mutta Jep on tosi malttamaton jatkamaan matkaa. Täytyy vaan vahvistaa ylösmenoa vielä ja ottaa aina välillä pois niin ettei anna mennä koko puomia. Ja siitä sain taas muistuksen, etten saa antaa missään periksi, pitää aina muistaa vaatia kunnon suorituksia, Jep alkaa muuten heti lintsata.

Plääh, nyt pitäis palata arkeen mahtavien MM-kisojen jälkeen. Livekuvan seuraaminen on ollut hyvää siedätystä Jepille, eipä ole juuri enää moksiskaan agilityvideoista :)