Ensimmäinen virallinen agilitykisa Jepin kanssa käyty! Pelkään aina pahinta, vaikka sitä että Jep karkaa radalta tai hyökkää puremaan ohikulkevaa koiraa. Kumpiakin tilanteita näin tänään I-HAH:n kisoissa mutta ei, Jep ei ollut se huonokäytöksinen koira. Jep oli jopa hyväkäytöksinen ollakseen Jep! Kentällä oltu aika minimoitiin ja radalle mentäessä pystyin hyvin siirtymään näkösuojasta toiseen eikä siis saatu ilmoille ihan hirveää mekkalaa.

Tietty jännitti ihan hurjasti, mutta kun pääsin lähtöpaikalle niin jännitys haihtui, jäi vain luotto koiraan. Jep tekikin läpi radan hyvää ja huolellista työtä, ainoastaan kepeillä osui vasta kakkosväliin. En keksi mitään kunnon syytä tuohon virheeseen, olisiko harmaa väri hämännyt niin ettei erottanut ensimmäistä keppiä. Tuommoisia äänekkäitä keppejä pitäisi päästä joskus treenaamaan, videollakin kuuluu räminä kun Jep pujottelee.

Loppusuorakin hienosti, ei jäänyt minua vilkuilemaan kuten vielä keväällä teki. Rengasta ei olla kauheasti tehty mutta hyvin meni sekin.

Omassa ohjauksessa on vielä paljon parantamista. Varsinkin putkien jälkeen tulee esiin Otto-ohjaus, siis käsi nykii. Vielä talvella tuo nykiminen häiritsi Jepsua ja putkien jälkeen se tuli herkästi seuraavasta esteestä ohi. Taas todistettiin että koira oppii nopeammin kuin ohjaaja, Jep on oppinut sietämään Otto-ohjausta. Jospa kuitenkin yrittäisin päästä tuosta tavasta eroon.

Täällä siis tämän päivän rata

Täytyy myöntää, että kisakalenteria on tullut silmäiltyä :) Puomin ylösmenot on semmoista roiskimista että huh, mutta jospa sitä yhden kisan kävisi kokeilemassa.