Viimeinen mahdollisuus saada blogiin elonmerkki huhtikuun kohdalle, pitäähän se hyödyntää :) Huhtikuu kului yhdessä vilauksessa ahkerasti treenaten. Ulkokauden treenit alkoivat ja Sporttikoirahallin vuorot jatkuivat vielä huhtikuun. Siihen kun lisää vielä kolmelle viikolle TehisCupin järjestelyt niin agilityä on riittänyt miltei joka illalle. Ja se loppuaika on mennyt stressatessa työntäyteistä toukokuuta ja sitä ettei ehdi mitään.

Sekä Oton että Jepsun treenien jälkeen on aina ollut olo, että jotkut asiat pitäisi kirjoittaa muistiin, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Eivät ne asiat unohtuneet ole, joten jospa ensi viikolla parin lomapäivän aikana ennättäisi palata kuluneen kuun treenien antiin.

Jepsun kanssa treenaillessa olen ottanut aina jonkun ohjauskuvion jota on tahkottu koko viikko vain pieni hetki kerrallaan. Kiva on ollut nähdä se kehitys, eli esim. sylkkärit saatiin pelittämään, vaikka ensin toiseen suuntaan kääntyminen ei onnistunut sitten millään.

Pitäisi ehkä päättää millä tavalla treenaa Jepsun kanssa keppejä jatkossa, ehkä tää treenitapojen vaihtelu ei tee kauhean hyvää?!? Ojangossa on tehty kujaa, saatiin onnistumaan lähetykset kujaan n. viiden metrin päästä, sairaan hieno tunne. Sporttikoirahallille on pari kertaa viritelty verkot, ja viimeisellä treenikerralla tein Jepsun kanssa vinokeppejä. Ja Jepsu osasi, se oikeasti pujotteli ja haki itse sujuvinta rytmiä. Onneksi Ojangossa on vinokepit, ehkä me kokeillaan niitä seuraavan kerran.

Tänään nappasin töistä mukaan meidän kukkasipulitoimittajan lähettämiä daalia-näytteitä. Herra Philippo ei kitsastellut vaan saatiin 10 lajiketta 10 sipulia kutakin Habitecin omaan puutarhaan istutettavaksi. No, tänä vuonna työpaikan daalia-penkki täyttyy orvokeista, joten enempi kasvateltavaa Marin terassille :)

Tämmöisiä lajikkeita, suunniteltu istutusaika huomenna 1.5.:

Koristedaalioita (90-100cm): Arabian Night, Jamaica, Jean Marie, Kelvin's Floodlight, Seattle
Kaktusdaalioita (90-120cm): Marlene Joy
Gallery (35 cm): Vincent
Puisto (40-50 cm): Park Record
Fubuksi (80-90 cm): Orange Fubuki, Red Fubuki

Kyllähän nuo daaliat vielä tässä vaiheessa mahtuvat majailemaan terassilla mutta entäs sitten kun ne rehottavat puolitoistametrisinä pehkoina... Viidakon kyhääminen alkaa taas :) Kaapin päällä normaalissa sisätilassa ilman mitään kommervenkkejä selvisi kuin ihmeen kaupalla kaksi daalian mukulaa niin että huitelevat nyt jo puolessa metrissä. Noiden kahden lajikkeestä en ole varma, ekojen kukkien jälkeen se selviää.