Lauantai-iltana treenailtiin Ninan & Usvan häiriköiminä. Huonosti häiriköity kun Jep malttoi keskittyä ihan täysillä, oispa se aina niin kympillä mukana :) Viikolla Jep ei ollut päässyt lainkaan normireviirin ( = Master Golfin Mastercoursen) ulkopuolelle, ehkä Jep siksi jaksoi keskittyä niin hienosti. Myös leikki Usvan kanssa maistui, leikkiviä koiria on ihana katsella.

Sunnuntaiaamuna huristeltiin sitten Ojankoon. Enpä tee enää toiste sitä virhettä että jätän Jepsun aitaan kiinni radanrakentamisen ajaksi. Ensin Jep odotteli ihan hienosti, mutta lopulta odottaminen oli pelkkää huutamista treenikaveri Oivan säestäessä vieressä. En saanut Jepiä hyvään vireeseen kuin hetkittäin ja se näkyi vauhdin puutteena. Oma olo oli hirveän epävarma kun radalla oli kaksi kontaktiestettä, sekä A että puomi, ei me olla ennen tehty montaa kontaktia radan osana.

Ensimmäistä kertaa tehtiin myös täysikorkeata muuria, ja sen jälkeen takaaleikkauksella putkeen. Jep ehti vilkaista minua mutta silti putkelle menot oli joka kerta tosi sujuvia.

Sunnuntai-iltana Jep pääsi vielä Juvanmalmilla renkaan tehotreeniin Susan avustuksella. Ojangossa rengas sujuu yksittäisenä esteenä hyvin, mutta hallilla oleva rengas oli outo tuttavuus. Rengas piti laskea ihan alas ja aloittaa alkeista, sitten lähti lähetys renkaalle ja targetille sujumaan.

Pääsihän Jep kirmaamaan myös suuresti ihailemansa Rio-isän & kumppaneiden kanssa. Luoksetulossa on tapahtunut paljon edistystä, tänään Jep tuli jo pari kertaa tosi nätisti kesken isän paimentamisen.