Jestas miten yllätyin raitapaidan äärettömästä taitavuudesta eilisissä tehiksen treeneissä, joissa meitä oli koulimassa Knuutin Jaakko. Niin se Otto vaan paineli kepeille oikein vaikka miten takanaleikkailin ja ohjasin hämärästi. Missä se on ton kaiken oppinut?!?

Hyvinsujuneiden treenien jälkeen olen entistä enemmän ymmälläni siitä että miksi karsinnoissa jäätiin niin kauas omasta tasosta. Ei mikään rata ole meille liian vaikea, pienen epäröinnin jälkeen on onneksi luotto koiraan taas ennallaan.

Nämä alkavat olla viimeisiä nykyisen tehoryhmän treenejä, toivottavasti ryhmä jatkaisi mahdollisimman samassa kokoonpanossa myös syksyllä, meillä on ollut kivaa! Ei se vaihtamalla parane vai miten ne nyt oli... :)

Ja jos joku odottaa raporttia Haapsalusta niin saa vielä hetken odottaa... Reissu oli hieno ja tuloksena kaksi hyvää rataa kolmesta ja yksi nolla, harmi että se voitto osui sille radalle jolta tultiin maaliin puomin alastulovirheen kera. Eestin AVAluus jäi siis vielä saavuttamatta, mutta reissuja tulee uusia.