Täytyy laittaa vielä muutama parvekelaatikkokuva niin on sitten mihin verrata kun istutukset alkavat turvota.


Japaninkellot ja yksinäinen huovinkukka


Surfiniat


Ruusuliisat ja hopeakäpälä


Tuoksuhernettä esikasvatettuna sekä ruusupavun ja krassin siemeniä tökitty lisäksi ruukkuun.

Näistä töistä adoptoidut pikkutaimet eivät oletkaan tainneet vielä esittäytyä:


Vaaleanpunainen marketta. Ihme että ovat pysyneet hengissä ja jopa kasvaneet, kuvittelin että tarvitsisivat oikeat kasvihuoneolosuhteet.


Basilika, mutta mikä?


Salvia ja siitepölyn pilkuttamat lehdet


Mustasilmäsusannan pikkutaimille kävi huonosti kun jäivät ulos huhtikuun lopulla yhtenä kylmänä yönä. Työkaverin vastaavat ovat kasvaneet puolimetrisiksi työpaikan aurinkoisella ikkunalla. Nämä on ehkä puolisenttisiä :)

P.S. Itse olin taas äärettömän huono mutta silti aivan mielettömän hienot maanantain aksatreenit Jepsun kanssa. Tehtiin ruotsalaisen tuomarin rataa RIMAn kisoista. Paljon virheitä, mm. eka rima alas, jätin Jepin ihan hassusti. Kepeille tokaan väliin, Jep vaatii kuitenkin tuosta kulmasta tullen apua. Keppien jälkeen poispäinkäännöstyyppisellä ratkaisulla putkeen, Jep lähti makeesti ja sain jäädä sinne keppien toiselle puolelle. Vika hyppy oli vaikea, pariin kertaan Jep tuli ohi. Jep ei huutanut kertaakaan, minä hoidin sen puolen. Pysyipä mustavalkoinen kurissa.

Tehtiin kisamaiseen tyyliin. Mikä ihmeen nollanpelko mulla on kun ei pysty tekemään kokonaista rataa kunnolla, 10 estettä kyllä menee mutta sitten viimeistään töpeksii ohjaaja.