Hitsin hitsin hitsi, mihin katosi tyytyväisyys siihen että Jep agin möllikisoissa pysyy radalla, keskittyy ja tekee taitojensa mukaan... Tänään kisailtiin AST:n epiksissä, tosi kiva möllirata, Jep keskittyi ihan ok mutta silti jäi olo että jotain jäi puuttumaan.

Ensinnäkin soimaan itseäni siitä, että puomilla vapautin nopeasti, en ole varma että oliko etutassut maassa asti, ja A:sta mulla ei ole lainkaan muistikuvaa että tuliko A:n alastulon niin kuin pitäisi. Putket eivät tänään vetäneet, piti saatella loppuun asti, ja puomin jälkeisen putken takaaleikkauksessa kielto, ennakoin itse varmaan jo liikaa eikä ohjaus ollut niin rauhallista kuin pitäisi. Musta tuntuu myös että puomilla Jepsu ehti vilkuilla ympärilleen.

Plussaa se että Jepsun kanssa hankalat sokkarit onnistuivat, en osaa olla tarpeeksi selkeä ohjaavan käden vaihdossa ja Jep tulee helposti esteitten ohi. Nyt onnistui sokkari putken ja hypyn sekä A:n ja hypyn välissä. Uskalsin lähdössä jättää kauemmas ja luottaa siihen ettei Jep lähde huitelemaan vaikka takana joku tekikin esteitä.

Yllättynyt olen siitä, että vaikka Jep ei kisatilanteessa ole vielä kertaakaan edennyt kunnon draivilla, niin eivät suoritusajat ole lainkaan huonoimmasta päästä. Tylsiä nuo kiellot kun ei pääse vertailemaan aikaa kunnolla. Ehkä Jepsu ei kuitenkaan ole niin hidas kuin kuvittelen, ja vauhtia löytyy taatusti paljon lisää kunhan saan kisatilanteessakin luottamuksen koiraan kuntoon.

Nyt on mölleilyt hetkeksi aikaa mölleilty, ja ainakin pikkuisen enemmän uskallan jo luottaa mustavalkoiseen :)