Bodomin jänikset ovat selvästi siirtyneet kirmailemaan tuolle ainoalle auratulle tienpätkälle, jota mekin kuljetaan kun hangessa tarpominen kyllästyttää tai kaikki kengät ovat jo märkiä. Otto on tehnyt papanoitten metsästyksestä taidetta: se sinkoilee joka ikisen mustan kökkäreen perään Roope perässään. Parhaimmillaan ne ovat saaneet jo riidan aikaiseksi yhdestä jäniksenpapanasta.

Mitä tapahtui niin kauniisti hihnassa kulkeville pikkukoirille?!? Nyt mulla on kaksi tien reunasta reunaan sinkoilevaa ja jumittavaa kääpiötä. Viikko sitten tuo oli vielä hauskaa mutta nyt siihen on puututtava...

Tänään Oton herkkujen perässä sinkoilu siirtyi myös agikentälle. Syytä oli ehkä myös putkeen kylvetyillä keittokinkun viipaleilla, mutta olipa ikävä kokemus juuri ennen Ahvenanmaan kisoja. Saatiin onneksi treenien päätteeksi myös yksi ehjä suoritus aikaan.

Jepsu pääsi sunnuntaina tekemään halliin agilityä kahdeksi minuutiksi. Lähdettiin A:n alastulolta, ensimmäistä kertaa tuntui että esteet imivät Jepsua kontaktin jälkeen, aikaisemmin se on ollut kontaktiesteen jälkeen vähän haluton ja epävarma jatkamaan. Takaaleikkauksia hypyillä tehtiin myös muutama. Ja leikittiin keskittyneesti :)

Perjantaiaamuna lähdetään kohti Eckerötä. Viime vuonna taisi koko mökkikunta tehdä yhteensä yhden tai kaksi nollaa. Nyt pyritään parempaan, johan meillä on kaksi koirakkoakin enemmän :) Jos tulos on tänä vuonna yhtä kehno, niin sen täytyy olla mökin tuomaa huonoa onnea ;)