On se vaan todettava, että Jep osaa - ainakin tutut ohjauskuviot :) Tänään BAT-hallilla treenattiin serpentiiniä ja välistävetoa, Jep osaa lukea ne kuviot ja teki hienoa työtä. Hirmuinen ero verrattuna eiliseen, kun tuuraajina Niinun tekniikkatreeneissä takelleltiin meille oudommissa ohjauksissa: jaakotuksessa, sylivekissä ja sylivekkijaakotuksessa.

Eilisen reeniraporttia joskus myöhemmin, tässä tämän päivän treenien rata.

1289589624_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2-3-4, ajatuksena oli kuljettaa Jepsua mutta ei se mitään kuljettamista tarvinut vaan haki hienosti kaikki hypyt. Valssi 4-hypyn jälkeen. 5-putkelle piti ohjata kunnolla, muuten haki selän takaa väärän päähän. Putken jälkeen palkkasin ja jätettiin kepit väliin.

Putkelta puomille hyvin. Hyvä ja nopea puomin alastulo ja etenin aika pitkälle, lähetys suht kaukaa 9-putkelle jotta sain hyvän etumatkan 10-putkelle.

11-hypyn takaakierrossa pelkäsin että Jep karkaa putkeen, mutta ei se kauheasti putkea katsonut. Pyrin ohjaamaan niin, etten vain peittäisi näkyvyyttä 11-hypylle.

A:n alastulolla otin paljon sivuetäisyyttä, yhdellä kertaa A:n alastulo oli hidas, Jep jäi empimään etutassujen kanssa. Pitää siis enemmän muistaa treenata sivuetäisyyttä.

15-hypyn jälkeen tosi tiukka käännös ihan vain kroppaa ajoissa kääntämällä, Jep keräsi itsensä hyvin jo ennen hyppyä ja kääntyi pienellä kaarroksella. 16-putkeen piti ohjata huolellisesti, kerran kielsi.

Suoran putken jälkeen tuli pitkä kaarros, kotiläksyksi suoralta putkelta kääntymistä. Lopun välistävedot tosi hyvin. Lopun rengas oli sijoitettu niin että 20-hyppy piti ohjata kunnolla, muuten koira oikaisi suoraan renkaalle.

Tutut ohjauskuviot sujuvat, onhan niitä hinkattu jo pari vuotta. Jospa saataisiin ahkeralla treenillä uudemmatkin kuviot hanskaan :)