Laitetaanpa kerrankin kisakuulumisia tuoreeltaan kun sain purettua tämän päivän videot kamerasta.
Harmillisesti jäi tehiksen treenit ja Knuutin Jaakko väliin mutta tulipahan käytyä Kirkkonummella hakemassa Risto Ojanperältä yliaikakymppi ja nolla.

Video Youtubessa

Ekan radan lähtö oli kovin nolo... En kuullut lähtölupavihellystä ja käsitin että hän vaatii laskemaan koiran alas sylistä ennen lähtölupaa kun näytti käsillään että maahan maahan. Tarkoittikin että lähde jo... Olipa helpottunut olo kun kuulin että kyseessä olikin vain väärinkäsitys eikä tuomarin näkemys sylilähtöihin.

Ekan radan putkihärdellin olisi voinut ohjata myös pakkovalsseilla, mutta en uskaltanut ottaa riskiä, kun pakkovalssissa oma ajoitus on niin tärkeä. Joskus muistan ohjanneeni Oton valssilla viereiseen putkeen niin mentiin nyt leikkauksilla. Otin tarkoituksella hiukan laajemmat kaaret ennen putkia jottei Otto kieltäisi. Putkien jälkeisellä hypyllä ennen A:ta olisin voinut olla askeleen edempänä niin kohta olisi ollut sujuvampi.

A:n alastulo harvinaisen hieno, mutta A:n jälkeisen muurin ohjasin huonosti ja kaarre muurin jälkeen venähti. Tarkoitus oli lähettää muurille, mutta kun aurinko häikäisi omiin silmiin niin ajattelin että koirakaan ei näkisi muuria, siksi tuli vietyä liian pitkälle. Nyt vasta jälkeenpäin tuli mieleen, että muurilla olisi ollut loistava paikka jaakotukselle, olisi itse ehtinyt sen verran edemmäs ettei Otto välttämättä olisi lentänyt niin törkeästi keinulta.

Koska keinulta oli jo virhe alla niin vein kepeille vaikeamman kautta, ilman virhettä olisin valssannut ennen keppejä. Lisää treeniä tuommoisiin kepeillevienteihin, nyt ei sisäänmeno onnistunut. Jaakotus ennen puomia näyttää ihan kököltä, mitä teen väärin?

Puomin alastulo sairaan hieno :) Vikalla putkella mun ei olisi tarvinut odottaa siihen asti että Otto on ulkona putkesta, näkeehän se minut jo melkein putken puolesta välistä.

Video Youtubessa

Tokalla radalla alun valsseissa olisi pitänyt lähteä aina reippaammin liikkeelle niin Otto tulisi paremmin mukana. Ennen pituutta oleva hyppy oli tarkoitus ohjata paljon kauempaa jotta olisi ehtinyt paremmin valssaamaan pituuden jälkeen, mutta niinpä oli valssi täysin myöhässä. Yllättävän napakasti Otto kuitenkin kääntyy pituuden jälkeen eikä valu.

Ennen A:ta oleva jaakotus on sentään parempi kuin edellisellä radalla. Muurin takaakierrossa oma twisti on myöhässä, Otonhan ei olisi tarkoitus kiertää myös minua.

Tällä kertaa muistin ottaa etumatkaa ennen keinua niin että ehdin kunnolla vastaanottamaan keinun päähän. Tällä kertaa en säästellyt ääntä. ODOTA ODOTA ODOTA tepsi ja hyvä keinu, jeee :) Puomin alastulo ei ollut täydellinen mutta riittävä kuitenkin, nollalla maaliin!

Olipahan mukava viettää päivä kivassa seurassa ja nähdä ihania kleinipienokaisia :)