...siis Jep eilen agitreeneissä Tanelin ja mudi Pantsen perään kun hölkkäilivät aidan ulkopuolella. Jep oli karvat pystyssä Pantsen perässä, onneksi on kunnon aita.

Tuommoiset epäonnistumiset jää parhaiten mieleen, mutta mahtui treeneihin paljon onnistunuttakin. Nina oli mukana ja sanoi Jepin käytöksen järkevöityneen paljon, nyt tuli vain muutama kunnon huutokohtaus.

Aloitettiin hyppytekniikkasuoralla jossa oli pitenevät välit, taisi olla viisi hyppyä. Jep ei olisi millään malttanut asettua lähtöön, tuntuu että sen maltti katoaa silloin kun se tietää mitä siltä odotetaan, hankalammissa jutuissa se malttaa paremmin odottaa. Hyvin Jep kuitenkin odotti lähtölupaa kun sen sai istumaan oikeaan paikkaan. Ensimmäiset hypyt Jep meni etupainoisena, mutta korjasi hyppytekniikkaansa kun välit pitenivät. Hypyistä tehtiin myös okserit, ja niillä koko suora meni hyvin.

Kujaa tehtiin pitkästä aikaa. Aloitettiin ensin leveällä kujalla, mutta siitä saatiin kavennettua keskeltä jo sellaiseen, jossa Jep joutui oikeasti vähän pujottelemaan. Jep haki hyvin kujaan sisään kun vaan en jättänyt ohjausta puolitiehen, ja into oli kova. Mun mielestä vähän samaa kuin hyppysuoralla, maltti taas puuttui kun Jep tiesi mitä siltä odotettiin. Kun Jep meni väärin sisään ja jäi palkatta, oli seuraava suoritus hyvin epävarma. Pitäisi varmaan palkata silloinkin jos Jep tekee väärin mun huonon ohjauksen takia.

A:n ylösmenoa otettiin odotellessa. Ninan hyvä huomio oli se, että Jep tulee ylösmenolle vinoon kun katsoo minua. Parempia suorituksia saatiin kun Nina namitti tai nami oli valmiina odottamassa. Toivottavasti ensi viikolla päästään tekemään koko A:ta. Eiköhän se asento ylösmenossa siitä parane kun odotettava juttu ei enää olekaan pelkkä nami vaan se kun saa jatkaa matkaa ylöspäin.

Kahdella putkella tehtii kääntymisharjoitusta. Hypyillä Jep kääntyy hyvin, kun sitä on treenattu, mutta Jep näytti ihan hämmästyneeltä kun putken jälkeen pyydettiinkin kääntymään. Mun liike ei saanut pysähtyä hetkeksikään tai Jep kielsi putkelta, mun mielestä putkessa alkoi nyt olla kuitenkin paremmin imua.

Nyt vaan lisää käskytystä, ei enää hihnan päässä roikkumista ja raahaamista vaan napakkuutta ja vaatimista. Karkaamisesta huolimatta pitää vaan luottaa.